lunes, 30 de noviembre de 2009

HISTÒRIA AMB LES PARAULES DE RODAMOTS D'AQUESTA SEMANA.



En Joan era un periodista d'un diari. Estava seleccionat per a una entrevista en un programa de la ràdio. Segons, l'entrevistador havia escoltat, que en Joan era una persona pedant, que presumeix del que no té, deixant-ho clar era una persona MESTRETITES.

Abans de fer una entrevista, l'entrevistador havia d'estudiar a la persona, en aquest cas en Joan en la web del diàri que havia treballat anteriorment. En un apartat de la web explicava una anegdota creada per el director de cada treballador del diàri. D'en Joan posava exactament - era una persona responsable, però estava fet un ESTAQUIROT -.

Després l'entrevistador va preguntar al millor amic d'en Joan, que el va trobar a una web de contactes d'en Joan anomenada Facebook.

L'Énric, que aixì es deia l'amic, va dir exactament sense tenir pas compasió per al seu amic va ser - és un tros de GARREPA, tot ho vol per a ell per això mai el veure casat ja vurás -, em vaig quedar parat, no va saber às com reaccionar l'entrevistador i se'n va anar sense dir res.

Després que era a casa pensant en tot alló que havia recupilat sobre en Joan, va pensar que deuria de ser un ENZE, va que seria una persona massa aburrit fer-li una entrevista. És va dormir amb aquella opinió. A l'endemà a l'entrevista va demostrar a tothom la contradicció que portaven, va demostrar ser una persiona rústica, mancada d'instrucció i d'educació, més ven dit una persona TERRÓS.

1 comentario:

  1. La història està bé. Un pèl llarga i amb alguna errada ortogràfica. Em fa l'efecte que 'enze' i 'terròs' no les has emprat segons la definició del Rodamots.
    No has enllaçat pas les definicions!

    ResponderEliminar