jueves, 10 de junio de 2010

Deu moments que et fan ser feliç.


1- El primer moment del dia en que per la finestra entra una llum molt dèbil, però càlida gràcies al Sol d’estiu, que et fa obrir més els ulls, estirar-te i dir... avui serà un gran dia. En aquell moment em sento feliç.
2- Quan arribes al institut, després de haver caminat des de casa sabent que tens examen, però al arribar, veus, a dos passos de tu hi ha els teus amics que t’ajuden i en aquell moment entenen la teva pressió. En aquell moment sóc feliç.
3- Quan simplement el teu esforç és recompensat positivament, de qualsevol manera. En aquell moment sóc feliç.
4- El que algú, per el simple fet d’un gest, o una mirada sap el que et passa, es preocupa per saber-ho, però no amb intencions equivocades, sinó per ajudar-te i dir-te: Hey, que sóc aquí per tot!. En aquell moment sóc feliç.
5- El somriure, una de les coses més importants que fins i tot en hi surt un quan plorem. El riure ens fa ser feliços, el riure em fa ser feliç, realment molt feliç.
6- En el moment que la llum del sol s’apaga per l’oest, i arriba la nit plena de màgia i misteri, amb amics i bona música. En aquest moment sóc feliç.
7- Arribar a casa, saber que algú t’espera amb un: Què tal com ha anat el dia?, o amb el fet d’un somriure i n’està de tu. En aquell moment sóc feliç.
8- El calor, el soroll de milers de gotes d’aigua que xoquen contra les roques, la sorra entre els dits, l’aire a través del cabell i el so de la naturalesa amb més força que mai, i sempre, sempre acompanyat de algú especial. En aquell moment sóc feliç.
9- Aquell pessigolleig al veure algú realment important per a tu, que s’acosta lentament però sense pauses, que cada cop et batega més ràpidament el cor de satisfacció. En aquell moment sóc feliç.
10- Per últim, i el més important per a mi. Que tothom m’estimi tal i com sóc amb els meus defectes però també virtuts, amb dies bons i dies dolents... però que encara i així estan aquí, tots!. En aquell moment i sempre sóc feliç.

1 comentario:

  1. D'acord, riure, somriure, amics, llum del sol, música... i alguna faltota per corregir!

    ResponderEliminar