lunes, 31 de mayo de 2010

Realitat o ficció?


Aquest text, m'ha semblat molt correcte em molts aspectes. Primer, per que en la part que posa que confonem la realitat amb la ficció es cert, per que, perqué volem una ciutat plena d'edificis tant extravagants si no porten la felicitat?

Aquesta és una qüestió que molta gent es planteja a l'hora de gastar els diners en coses tan absurdes com són aquests edificis que no tenen cap ni peus ( i quan dic aixó vol dir que no tenen cap sentit per que només porti un benefici al polítics).

Segon cas, tot això que es realitza es fa amb els nostres diners, després només obtenen benefici la gent que pot pagar grans sumes de diners per poder mirar-lo, i el polítics que s'omplen les butxaques a costa dels enganys que patim nosaltres.

Tampoc, els polítics s'han parat a pensar o a mirar la gran brutícia que generen aquests edificis, quan dic brutícia vol dir, que trenquen l'estètica occidental dels edificis i dels gratasels de la nostre cultura. No sería millor poder difrutar de les coses que ja tenim, conservar-les, en comptes de fer de noves, i deixar les importants al darrere?

Que te de bonic, per exemple, l'edific de les arts i le ciències de València que no tingui la Sagrada Família o la mateixa Catedral de Girona? Doncs, la gent no ho sap, però com que aquest edifici a estat dissenyat per algú més conegut ja es més important.

També s'ha de dir que nosaltres ens deiexem enganyar per un nom que ha sortit quatre cops en una revista, i ens ha cegat completament la seva persona. No només es culpa, que també, d'aquests politics sinó per que nosaltres mateixos ens deixem enlluernar d'aquesta gran farsa que ens rodeja. Potser vivim així, també, per que preferim viure enganyats abans que donar-nos compte del gran rebombori que tenim a sobre, en tots els aspectes.

1 comentario:

  1. Arguments molt ben raonats. Perfecte!
    [El dimarts, però, haurem de corregir algunes faltes, com ara 'gratacels']

    ResponderEliminar